ritelogo

Povestea

The Fool Club

Year: 2018;
Type: Interior Design – HORECA;
Client: Private Client;
Status: Completed;
Style: Industrial.

De la deschiderea sa, in octombrie 2018, clubul The Fool a devenit un landmark in scena stand-up-ului romanesc. Situat pe Calea Victoriei, la subsolul unei cladiri istorice, acest proiect a fost o provocare careia i-am raspuns cu solutii simple si elegante.

Proiectul de design a urmarit imbinarea atmosferei de loft, tipic orasului New York, cu elementele definitorii ale stand up-ului. Astfel rezultatul este un interior industrial, intim, dominat de pereti de caramida expusa, cu decoratiuni din neon. Acestea lumineaza discret zonele de separeu, accentuandu-le atmosfera confortabila.

Intotdeauna cautam sa ne completam echipa prin colaborari cheie pentru a ne indeplini viziunea. Astfel, prin stransa colaborare cu @Kraftmark, ce s-a ocupat de naming si branding pentru acest proiect, designul interior si cel grafic sunt in simbioza, definind brandul The Fool.

Copyright 2015-2019 RITE of Architecture | Design | Ideas // All Rights Reserved